19 november, 2017
Välkommen till ett spännande författarsamtal mellan Lars Andersson och Ylva Eggehorn under Sigtunastiftelsens kulturhelg. Lars Andersson, nu aktuell med den förtätade kortromanen Salome Alexandra. Båda har varit författarstipendiater på Sigtunastiftelsen och var även kulturtidskriften Vår Lösens redaktörer 1998 - 2001.
28 augusti, 2016
Under Sigtuna Litteraturfestival får söndagens högmässa i Mariakyrkan en litterär prägel där litterära texter. Poesi och musik samspelar med Bibelns ord. Medverkande: Ylva Eggehorn m fl.

Filmer från Bokmässan i Göteborg

Sigtunastiftelsen bjöd på många spännande författarsamtal från Se Människan scenen under årets bokmässa i Göteborg. Vi tackar för i år och ser fram mot bokmässan 2016 som har yttrandefrihet som tema.

Skenet bedrar – Lars Gustafsson och Dan-Erik Sahlberg

Filmer från Sigtuna Litteraturfestival

 

Sigtuna Litteraturfestival lockade över 200o besökare till Sigtuna. En härlig helg med underbart väder, skön festivalstämning och spännande författarsamtal. Vi har samlat några inspelningar från de författarsamtal som ägde rum på Sigtunastiftelsen för att du som inte hade möjlighet … Fortsätt läsa