Meny

Veckans middagsmeny

Måndag

Kronärtskocka med vårt egen rökta fläsksida, stekt hjärtsallad och crème på Primadonnaost

Variation på Kravlamm med getostgratinerad råraka och rödbetor

Hallon och lakritspuck med inkokt päron och chokladmousse

 

Tisdag

Rökt ankbröst med palsternackscrème, fikon, kanderade valnötter och balsamico

Torsk, skaldjurssås, panerad bläckfisk och grön sparrisrisotto

Havtornssoppa med vit chokladglass och kardemummakrutonger

 

Onsdag

Sotad rimmad lax med zucchini, enokisvamp, lotusrot och citrontapioka

Oxryggbiff med karamelliserad lök, potatispuré, confiterad tomat och kalvsky

Blåbärsparfait med inkokt päron samt mandel och limekaka

 

Torsdag

Vit sparris med rökt forellrom, friterad rotselleri, avocadoterinne och hasselnötsvinegrett

Rimmad bakad kolja med sallad på fänkål, rädisor och äpple, färskpotatis och buljong på vattenkrasse

 

Lördag

 

Söndag

Skaldjurssoppa med ostgratinerad smördeg

Svensk kalvrygg med potatiskaka, rödvinssås och bakade betor

Choklad pannacotta i burk med halloncoulis