Konserter

Musik

Välkommen till kulturhelgskonsert på Sigtunastiftelsen. Denna kväll gästas vi av den hyllade duon Gunnar Idenstam och Lisa Rydbergsom som bjuder på Bach i svensk tappning. Middag och boende erbjuds den som så önskar.

Välkommen till en musikföreställning med opera- och romanssångerskan Jeanette Meyer som denna kväll framför en föreställning om nobelpristagaren Nelly Sachs.

Välkommen till en jazzkväll i Sigtunastiftelsens bibliotek. Denna kväll gästas vi av Selma Pinton Quartet, är basisten Gabriel Lundh kommer från Sigtuna. Gruppen har utmärkt sig internationellt som en av den yngre generationens mest intressanta jazzmusiker. Fri entré!

Välkommen till en konsert med Anders Hagberg Melodic Melange under Sigtunastiftelsens kulturhelg 21 – 22 april. Vi erbjuder middag och övernattning till den som så önskar.

Gör en vårutflykt till vackra Sigtuna. I detta fina paket ingår visning av Mariakyrkan, Sigtunastiftelsen samt lunch och kaffe. Dan-Erik Sahlberg och Lars Björklund medverkar med sång och musik.