Musik på Sigtunastiftelsen

Konsert i biblioteket med Lisa Bodelius

Sigtunastiftelsen är en kreativ musikscen där olika genrer som jazz, folkmusik, klassiskt och pop ges utrymme för gränsöverskridande möten. Vill du veta mer om vår musikscen eller kanske medverka som musiker? Här gärna av dig till vår programchef Dan-Erik Sahlberg.

dan-erik.sahlberg@sigtunastiftelsen.se

Aktuellt under hösten

Välkommen till en jazzkväll i Sigtunastiftelsens bibliotek. Denna kväll gästas vi av Selma Pinton Quartet, är basisten Gabriel Lundh kommer från Sigtuna. Gruppen har utmärkt sig internationellt som en av den yngre generationens mest intressanta jazzmusiker. Fri entré!

Välkommen till en konsert med Anders Hagberg Melodic Melange under Sigtunastiftelsens kulturhelg 21 – 22 april. Vi erbjuder middag och övernattning till den som så önskar.

Gör en vårutflykt till vackra Sigtuna. I detta fina paket ingår visning av Mariakyrkan, Sigtunastiftelsen samt lunch och kaffe. Dan-Erik Sahlberg och Lars Björklund medverkar med sång och musik.

Musikfest kvällen före Sigtuna Litteraturfestival

Missa inte sommaren bästa förfest. Kvällen före Sigtuna Litteraturfestival bjuder vi in till en härlig utomhuskonsert med Loney Dear, Sara Riedel och Dan-Erik Sahlberg på Sigtunastiftelsens Stora Scen. Vi hoppas på en riktigt ljum augustikväll och börjar insläppet redan klockan 17.30 för att du ska kunna få en bra plats, äta lite festivalmat och dricka […]