12 februari – 18 februari

Måndag

Gröna finstrimlade grönsaker, alger i  jordärtskockspuré med brynt ekskivling 

Gös med kålrabbiblommor, bakad gullök, ärtpure och örtsås samt vitvinssås och gräddkokta rotfrukter

 

Tisdag

Varmrökt lax med pocherat ägg, brynt sojasmör, friterade potatissticks och späd sallad

Variation på Lamm med potatispuré, syltad rödlök, bakad pumpa och lammbuljong

Friterad kardemummamunk, marsipankräm, rostad mandel och vaniljgrädde

 

Onsdag 

A la carte

 

Torsdag

Hummersoppa med räkcrokett och dillolja

Helstekt kalvhare med potatisterinn, rödvinssås och

Tarte tatin med vaniljglass

 

Fredag

Vitvinsbräserad kålrabbi med rostad blomkålskräm, friterad ostronskivling och röd och gulbetschips

KRAV reko kyckling med färserat lår och halstrat bröst serveras med potatisfondant, bakad lök och sidfläsk

”Morotskaka” med färskostglass och vaniljcreme

 

Lördag

Variation på betor med tryffel-crème fraiche, krasse och maltsmul

Röding Nicoise

Choklad pannacotta med vit ganache, jordgubbsgele och chockladkross

 

Söndag