Veckomeny 19 februari – 24 februari

 

Måndag

Långtidsbakad rapsgriskarré med palsternackscrème, rostad persiljerot, syrad rödlök och smörstekt mandel

Stekt hjortytterfilé med karl-johansvampsås, stekt blandsvamp, potatis och prästostkaka samt rostade små tomater

 

Tisdag

Gravad strömming med forellrom, potatiskrutong, smulad fetaost och späd sallad

Långbakad högrev med potatisstomp, lökmarmelad och Ipa sky

Mörk chokladkaka, rökt mjölkchoklad cappuchino och vit chokladganache

 

Onsdag

 

Torsdag

Kavringsflarn med picklade grönsaker, laxtartar, kryddostcreme och krasse

Kyckling på 2 vis med polentakaka, brynt svamp och belugalinser

Friterad munk med bananglass, kanderade nötter och kolacrème

 

Fredag

Morotsterinne med potatisvårrulle, gröna strimlade grönsaker och bakad fylld jordärtskocka                     

 

Lördag

Gravad hjortytterfilé med grillad isbergssallad, senapsmajonäs, persiljeterinne och pepparrot

Rimmad bakad kolja med potatispuré. Bakade jordärtskockor och ostcreme smaksatt med hasselnötter

Punchparfait med saftig romrussinkaka och inkokta frukter