Veckomeny 26 februari – 2 februari

 

Måndag

 

Tisdag

Champinjonbuljong med pocherat ägg, finstrimlade grönsaker och krispig potatis

Lammterinne med lammkrokett, potatispuré samt syltad lök och konfiterad tomat

Mörk chokladbrownie med vit chokladglass, chokladtempura, kolacreme och färskost panna cotta

 

Onsdag

Carpaccio på inkokt kronärtskocksbotten med picklade senapsfrön och ruccolasallad

Piggvar med mandelpotatispuré, smörsås och riven pepparrot

Variation på ananas med kanderade basilikablad och svarta sesamfrön

 

Torsdag

Torskkind med grönsaksragu och blåmusselsås

Bräserad lammlägg med stompade rotgrönsaker, getostpanna cotta, saltbakad rödbeta och lammsky

Crepes fyllda med äpple i muscvadosocker och vaniljglass

 

Fredag

 

Lördag

 

 

Söndag