Veckans meny 9 – 15 april

Måndag

Färsk vit sparris med avocadoterinne, forellrom, gräslökscreme och friterad rotseller

Halstrad Hjälmaregös med baconstekt spetskål, ramslökssås och persiljerotspuré

Hallonsoppa med vaniljglass

 

Tisdag

Jordärtskockssoppa med parmesansticks

Bräserad lammtunnbringa med morotspuré, bakad polkabeta och reducerad lammsky smaksatt med timjan

Vit chokladglass på mandelbotten med tartar på jordgubbar och hallon

 

Onsdag

Bakad vitbeta och lila morot med getostcreme och rostade hasselnötter

Halstrad regnbåge med sallad på fänkål, rädisor och äpple samt smörsås och färsk potatis

Krispig rabarberkaka med lavendelglass

 

Torsdag

Smörstekt brioche med lättrökt löjrom, dillmajonäs och friterad rödlök

Helstekt Svensk kalvrygg med stompade rotgrönsaker, stekt blandsvamp och rödvinssås

Yoghurtpanna cotta i burk med kanderad ananas och nötter

 

Fredag

 

Lördag

Sotad lax med citrontapioka, sjögrässallad och sojaaioli

Flankstek med prästostkaka, ekskivling och grillad knutrot

Vaniljkokta frukter i crepes med vaniljglass

 

Söndag