Måndag

Lättrökt torskrygg med grönärtspuré, hjärtsallad, tomataioli och vattenkrasse

 

Tisdag

Svartrot med smörsabayonne, buljongkokt kålrabbi och små rostade tomater

Ölbräserad flankstek med potatispuré, smörbakade champinjoner och picklad rödlök

Palsternacksglass med morotskaka, färskostpannacotta och mandelmüsli

 

Onsdag

Rimmad och picklad rättika med grön sparris, sojatapioka och kimchi på zucchini

Halstrad röding med grön potatispuré, blomkålsterinne och dillsmör

Vaniljglass med jordgubbskräm, krossade drömmar och friterad ananas

 

Torsdag

Ängamat

Helstekt kalvrygg med gratinerad rösti, shitakesvamp och bakad lök

Myntaglass med vit choklad, mörk chokladkaka och lemoncurd

 

Fredag

 

Lördag

Egenrökt Svensk rapsgriskarré med picklad kålrabbi och stompad gul morot

Rimmad bakad torskrygg med vitlöksstekt bläckfisk, dillpuré och blåmusselsås

Hallonpannacotta med chokladcreme, limecurd och färska hallon