Måndag  

Grillad portabellosvamp med kronärtskocka, tomattartar och röd linscreme smaksatt med spiskummin

Glass på cashewnötter och bittermandel med rabarber i vårrulle samt jordgubbskräm

 

Tisdag

Terinne på sparris och morot med hasselbackspotatis, sojoli och hasselnötsvinegrette

Saltbakad rotselleri och puré med potatiskrutonger, pressad kål och sås på vattenkrasse

Havtornsparfait med rostad vit choklad samt kardemumma och mandelkaka

 

Onsdag

Picklad blå kongo med basilika panna cotta, rispapper och friterat majsbröd

Savoykål fylld med sojabönor, risotto på grön sparris och stekt blandsvamp

Morotssorbet med limegelé och ingefärsflarn

 

Torsdag

Abonnerat för Bröllop


Fredag

A la carte från klockan 15.00

 

Lördag

Varmrökt lax med färskostterinne samt avocado och mangosalsa

Hjortytterfilé med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsås

Nougatmousse på cocos och jordnötsbotten med smörkola och syrlig yoghurtcreme

 

Söndag