Martin Hederos – Pianosolos

Kulturhelg på Sigtunastiftelsen 17 - 18 november

Martin Hederos, pianisten i grupperna The Soundtrack of Our Lives och Tonbruket, gjorde 2017 en hyllad debutskiva som solopianist. Med albumet Pianosolos, visar Martin Hederos vilken lyhörd och begåvad pianist och kompositör/improvisatör han är. Kritikerna har kallat musiken ”filmisk” och liknat Martins spelsätt med Keith Jarrets. För releasen av Pianosolos engagerades konstnären Jesper Waldersten att illustrera till musiken live. Förutom att vara en uppskattad illustratör och satiriker på bland annat Dagens Nyheter har Jesper Waldersten gett ut flera hyllade böcker och ställt ut sin konst både i Sverige och internationellt. Han har också gjort flera skivomslag till Martins band Tonbruket.
När vi nu får höra Martin spela följer Jespers illustrationer med som ett bildspel i bakgrunden. En konsertupplevelse för både öron och ögon!

Helgens erbjudanden

Konsert 100 kr
Konsert & middag 550 kr

Kulturhelgspaket, del i dubbelrum 1550 kr och 1700 kr
I helgpaketet ingår lördagens konsert med Martin Hederos, söndagens författarmöte med Maciej Zaremba, eftermiddagskaffe, fyrarätters middag, övernattning, frukost, förmiddagskaffe och lunch.

Information

Datum:
17 november
Tid:
20:30 - 21:30
Pris:
100kr
Plats
Sigtunastiftelsen Manfred Björkquists allé 4, Sigtuna, 193 31 Sverige
Telefonnummer:
08 592 589 85
Webbsida:
http://sigtunastiftelsen.se/