Winterreise Staged

Konsert med Johannes Held och Daniel Beskow

Välkommen till ett unikt internationellt gästspel! I Winterreise staged involveras alla sinnen i upplevelsen av Franz Schuberts mästerverk. Ebbe Knudsens regi tillsammans med Jörn Kaspuhls illustrerande scenografi ger en unik visuell dimension till ett av musikhistoriens mest kända verk. Det musikaliska landskapet skapas av Johannes Held, baryton, och pianist Daniel Beskow, ett landskap där lyssnaren får följa vandraren på hans winterreise, in i den kalla, frusna världen.
Den tyskfödde Johannes Held har de senaste åren varit engagerad vid bland annat Kungliga Danska Operan och Staatstheater Mainz. Han räknas redan – trots sin ungdom – som en mycket framstående Lied-sångare och turnerar med bland annat Schubert, Schumann, Brahms och Wolf i sin repertoar.
Daniel Beskow debuterade i Köpenhamn 2012 och har sedan dess etablerat sig som en av Skandinaviens mest intressanta konsertpianister.

Erbjudanden under kulturhelgen

Konsert 100 kr

Konsert & middag 550 kr

Kulturhelgspaket 1550 kr

I paketet ingår lördagens konsert Winterreise Staged, söndagens författarmöte med Lars Andersson samt övernattning på Sigtunastiftelsen med helpension. Trerätters middag, frukost lunch samt för och eftermiddagskaffe. Med enkelrumstillägg 1 700 kr.

Information

Datum:
18 november, 2017
Tid:
20:30 - 21:00
Pris:
100kr
Plats
Sigtunastiftelsen Manfred Björkquists allé 4, Sigtuna, 193 31 Sverige
Telefonnummer:
08 592 589 85
Webbsida:
http://sigtunastiftelsen.se/