Löne-och personaladministratör med kunskap inom ekonomi

Sigtunastiftelsen arbetar med utbildning, forskning och kultur och driver också en hotell- och konferensanläggning. Sigtunastiftelsen bygger på kristen humanism och vill genom sin verksamhet skapa rum för gränsöverskridande möten, med vetenskap, konst och litteratur som inspirationskällor, i en miljö och ett sammanhang som utmanar till reflektion omkring hela människan i liv och arbete.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med löneberedning, löneutbetalning och andra löne-och personalrelaterade arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du skall ha vana av att arbeta med kollektivavtal då vi har både arbetare och tjänstemän inom vår organisation. Du bör även kunna vara behjälplig med löpande bokföring och assistans vid bokslut då tjänsten innebär en blandning mellan löneadministration och ekonomiarbete – dock med tonvikt på lönehantering och personalfrågor. Ansvar för kundreskontra och viss fakturering ligger även inom ramen för denna tjänst.

 

Kvalifikationer

Ett absolut krav – Vi söker dig som har arbetat med löner i minst 4-5 år och som arbetat med hela den löneadministrativa processen. Du är trygg i dig själv och din kunskap inom området. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av löpande ekonomiarbete då du behövs som ersättare för sådana uppgifter vid sjukdom och semester. Du skall vara serviceinriktad och kommunikativ, flexibel och självständig. Det är viktigt att du har en positiv inställning och kan hantera förändring, samt att du har en vilja att arbeta med både lön och ekonomiadministration. Vi ser gärna att du har erfarenhet med att arbeta med Hogias program för lön och ekonomi, men det är inget krav.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett grundläggande krav.

 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, gott omdöme, självständighet, initiativtagande och förmåga att skapa goda relationer. Du har ett utåtriktat och kommunikativt sätt, är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Det är också mycket viktigt att du har intresse av och förståelse för Sigtunastiftelsen med dess blandade verksamhet: Utbildning, forskning och kultur samt Hotell & konferens.

 

Form: Tillsvidareanställning

Omfattning: 75-80 %

Tillträde: snarast

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Din ansökan vill vi ha senast: 2018-04-30

 

För frågor om tjänsten kontakta: Maria-Pia Anderloni, 08-592 58 915

 

Maila din ansökan till:

ansokan@sigtunastiftelsen.se