Sigtunastiftelsen söker medarbetare till Reception och konferens

Sigtunastiftelsen söker ny medarbetare till Reception och konferens

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, vår restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster är inte en dag lik en annan. Hit kommer konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

Vi söker nu dig som vill jobba på vår receptions- och konferensavdelning. Du är driven, social och gillar högt tempo. Du är kreativ, flexibel och en lagspelare. Du är van att ta egna initiativ utifrån ett omtankeperspektiv med gästen i fokus, samtidigt som du är både försäljnings- och lösningsorienterad.

Du jobbar i vår reception med att ta hand om både våra privata, affärs- och konferensgäster, in och utcheckning, planering, konferensvärdskap. Du kommunicerar internt och säkerställer att dina kollegor får ta del av den information som behövs för att våra gäster ska bli väl omhändertagna.

Du har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete eller relevant utbildning och goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av HotSoft eller likvärdigt hotellbokningssystem är meriterande. Du är van att hantera olika typer av AV-utrustning och känner dig bekväm med att prata inför grupp när det gäller information till framförallt våra konferensgrupper. Du känner dig bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten vi erbjuder är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger, lön enligt HRFs kollektivavtal.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta gärna vår Hotell och konferenschef Karin Assarsson på telefon 070-636 4360, eller besök vår hemsida www.sigtunastiftelsen.se

Märk din ansökan med Reception och konferens och maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se