Sigtunastiftelsen söker medarbetare med särskilt ansvar för bokning och försäljning av Hotell & konferens

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Hit kommer konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

Vi söker nu dig som vill jobba med bokning och försäljning med särskilt ansvar för vår konferensmarknad. Du har en affärsmässig attityd, är driven, social och gillar högt tempo. Du är lyhörd för kundens behov, flexibel och lösningsorienterad. Du är stark i din kommunikation och har lätt för att förmedla information och kunskap.

Du jobbar med bokning och försäljning av Sigtunastiftelsens hotell & konferensverksamhet. Du bygger och förvaltar relationer med nya och tidigare kunder. Du har daglig och kontinuerlig kundkontakt i samband med förfrågningar, du skriver offerter, har visningar och planerar kundernas möten. Du administrerar bokningar, kommunicerar internt och ansvarar för uppföljning.

Du har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete eller relevant utbildning och goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Du har erfarenhet av HotSoft eller likvärdigt bokningssystem. Det är meriterande med tidigare ansvarspositioner och ledarerfarenhet.

Du känner dig bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten vi erbjuder är en 75% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, sista ansökningsdag 21 augusti.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta gärna vår Boknings- och försäljningschef Sara Klingberg
på telefon 08 592 589 16,

Märk din ansökan med Medarbetare med ansvar för bokning och försäljning och maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se