Sigtunastiftelsen söker ny kökschef

9 juni, 2021

På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak. Vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Sigtunastiftelsen ligger i centrala Sigtuna och i vår restaurang kan vi välkomna upp till 140 gäster. I vår festvåning arrangeras även bröllop och större banketter för upp till 160 personer. På Sigtunastiftelsen är ingen dag den andra lik. Här samlas konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare året om.

Som kökschef ansvarar du för menyplanering, utbud, inköp och kvalitet. Du leder ditt team i köket både när det gäller matlagning och i kontakten med gästerna i restaurangen. Kvalitet och och gästfokus är viktigt för oss och vi sätter en ära i att laga mat från grunden. Restaurangen är KRAV-märkt och det är därför en självklarhet att välja ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet som kökschef, att du är trygg i ditt ledarskap och drivs av att utveckla både dig själv och dina medarbetare. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande med tillträde enligt överenskommelse.

För mer information ber vi dig kontakta vår hotell- och konferenschef Agnes Arnborg via mejl agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se

Märk din ansökan med Kökschef och skicka till ansokan@sigtunastiftelsen.se senast 15 juli.