Vi söker en ny fastighetsskötare och konferensvaktmästare

10 december, 2019

På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kultur och forskning under ett och samma tak. I vår historiska och k-märkta byggnad har vi bedrivit verksamhet sedan 1917 och välkomnar gäster året om. Vi söker nu en serviceinriktad fastighetsskötare och konferensvaktmästare som kan säkerställa att vår ute- och innemiljö, med dess tekniska system, alltid är välkomnande, välfungerande och väl omhändertagen.

I tjänsten ingår…
löpande fastighetsskötsel, underhåll, rengöring och enklare reparationer. Möblering av konferenslokaler och teknisk support till såväl personal som till våra konferensgäster vid behov. I arbetsuppgifterna ingår även trädgårdsskötsel, snöröjning, grusning, gräsklippning och underhåll av vår utemiljö.

Vi söker dig som är…
serviceinriktad, lösningsorienterad, noggrann och pålitlig. Du arbetar självständigt och trivs samtidigt med att jobba i team. Vi vill att du som söker är praktiskt lagd och kan fixa och lösa det mesta. Vi ser gärna att du har god datorvana och ett intresse för teknik då du inom ramen för denna tjänst även ska kunna hantera vår IT-miljö, högtalarsystem, projektorer etc. Körkort, goda kunskaper i svenska samt tillräckliga kunskaper för att kunna kommunicera på engelska är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där arbetstiden är mestadels är förlagd dagtid. Helgjour och kvällstjänstgöring förekommer.

Sista ansökan är 15 januari. Vi intervjuar löpande och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.

Vänligen mejla din ansökan till [email protected] För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta vår förvaltningschef Maria-Pia Anderloni 08 592 589 15