Sigtunastiftelsen söker medarbetare till Reception & konferensservice

Vill du jobba i en unik miljö?
På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak

Vi erbjuder…

ett omväxlande jobb i en fantastisk arbetsmiljö med många nöjda kunder. Vi bedriver en mångfacetterad verksamhet där ingen dag är den andra lik. Här samlas både konferensgäster, hotellgäster, bröllopsgäster, forskare och författare; något som ger denna plats en både stimulerande, spännande och alldeles unik atmosfär.

Du jobbar i ett team med trevliga kollegor som har kul ihop och det ges möjligheter för både utveckling och utbildning.

Vi söker dig som…

självklart sätter gästen i fokus och lägger stor vikt vid ett gott värdskap. Du är van vid att ta egna initiativ och är lösningsfokuserad. Du är social, flexibel, gillar försäljning och är bra på att hantera ett omväxlande tempo. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du jobbar i vår reception med att ta hand om våra hotell-, affärs- och konferensgäster; in- och utcheckning, information och service. Du deltar aktivt i planering, konferensvärdskap och kommunicerar gästernas behov internt till dina kollegor så att alla olika verksamheter kan bidra till en bra vistelse hos oss.

Du har…

tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete eller relevant utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har vana av olika IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av HotSoft eller likvärdigt hotellbokningssystem är meriterande. Du är van att hantera olika typer av konferensteknik och känner dig bekväm med att presentera information inför en grupp.

Tjänsten är ett vikariat på 100%. Vikariatet sträcker sig över 1 år men kan komma att bli en tillsvidaretjänst. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger, lön enligt HRFs kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta gärna Siv Hjorth, receptionsansvarig, på telefon 08-592 589 00

Märk din ansökan med Reception & konferens skicka ansökan via denna länk. Länk för ansökan