Sigtunastiftelsen söker serveringspersonal

Sigtunastiftelsen är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Här ryms hotell- och konferensverksamhet, kulturprogram och forskningsprojekt under ett och samma tak. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, en restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Hit kommer både konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

Nu söker vi serveringspersonal till vår restaurang och festvåning:

Vi kan erbjuda dig en unik arbetsplats i en spännande miljö som är under ständig utveckling. Vi har höga ambitioner och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du brinner för värdskapet och ser det som en självklarhet att erbjuda våra gäster den bästa servicen.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete, både a la carte, konferens- och festvåningsverksamhet. Har du dryckeskunskaper eller ett brinnande intresse för dryck är det också något som vi ser som meriterande. Arbetstiden är förlagd både till tidiga morgnar med frukost och sena kvällar med festarrangemang alla dagar i veckan. Vi tillämpar HRF avtalet.

För mer information kontakta Sara Klingberg tf. Hotellchef på telefon 08 592 589 16

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar löpande emot ansökningar, tillträde efter överenskommelse. Skicka din ansökan till [email protected]

Ange referens: Servering