Dop

Dop

Dopet är ett fint tillfälle att samla familj och vänner och välkomna barnet till både kyrkan och världen! Sigtunastiftelsens vackra miljö gör denna särskilda stund till en minnesvärd högtid för livet.

Friluftskyrkan, Olaus Petri-kapellet eller den vackra Rosengården är ofta platser som föräldrar väljer för dopet men det finns även andra vackra platser att välja på.

Ni är välkomna att boka in den präst ni själva önskar. Det finns även möjlighet att genom oss göra en förfrågan hos Sigtunastiftelsens kaplan Kerstin Dillmar. Ni är självklart lika välkomna att hålla en namngivningsceremoni på Sigtunastiftelsen om ni hellre önskar detta.

Vi ordnar med allt det praktiska utifrån era önskemål; allt från en festmiddag eller lunch, till bubbel och snittar eller kakbuffé.

Välkommen med er förfrågan eller för att boka in en personlig visning till info@sigtunastiftelsen.se

Doppaket

 • Dop på Sigtunastiftelsen

  Kaffe och tårta
  från 150kr per person

  Snittar och bubbel
  3 snittar – från 135kr per person
  Prosecco / Champagne – från 100kr / från 145kr per person

  Lunch
  2-rätters lunch
  från 445kr per person, barn upp till 12 år 50%

Vi kan självklart ordna det som passar just er allra bäst; allt från en festmiddag till en kakbuffé eller varför inte en hotellfrukost? 

För att ha dop på Sigtunastiftelsen tar vi en grundavgift på från 5000 kronor. I denna avgift ingår ett vackert dopbevis, planering, möblering,  samt blomsterdekorationer. 
Välkomna med er förfrågan eller för att boka in en personlig visning till info@sigtunastiftelsen.se 

Galleri