Kultur & Bildning

Sigtunastiftelsen erbjuder en spännande kulturscen med konserter, författarmöten, filmkvällar, konstutställningar och föredrag. Med anledning av Folkhälsomyndighetens gällande restriktioner för publika evenemang är bokningen av kulturevenemang stängd tillsvidare. För uppdaterad information om eventuella ändringar av program hänvisar vi till kalendariet. 

Om du har frågor eller önskar ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med oss via mejl eller telefon måndag – torsdag 9.00 – 14.00 samt fredag 9.00 – 14.00 program@sigtunastiftelsen eller 08 592 589 85. 

 

Kommande evenemang


Nyheter

Så anpassar Sigtunastiftelsen verksamheten efter gällande regler
10 februari, 2021

Din trygghet är vår första prioritet och vi följer Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer med största noggrannhet. Vi uppmanar även dig som gäst att endast besöka oss om du känner dig fullt frisk. Om du har några frågor eller funderingar inför ditt besök är du alltid välkommen att höra av dig. 08 592 589 00 eller info@sigtunastiftelsen.se

Sigtunastiftelsens författarstipendiater 2021
4 februari, 2021

Sigtunastiftelsen har delat ut författarstipendier sedan 1937. I år har vi glädjen att välkomna Jennie Dielemans, Henrika Ringbom, Donia Saleh och Wera von Essen. Stipendiet innebär fyra veckors fri vistelse på Sigtunastiftelsen.
 

Kerstin Dillmar ny kaplan på Sigtunastiftelsen
17 januari, 2021

Nu i januari har vi glädjen att välkomna vår nya kaplan Kerstin Dillmar till Sigtunastiftelsen. Kerstin har tidigare varit präst och enhetschef i sjukhuskyrkan på Akademiska sjukhuset i Uppsala och efterträder Sigtunastiftelsens tidigare kaplan Lars Björklund.

För mer nyheter besök vårt Pressrum