Lediga jobb

Sigtunastiftelsen söker servispersonal

Nu behöver vi bli fler i vår servispersonal! Vi söker dig, äldre som yngre, med stort driv och vilja att servera våra gäster på allra bästa sätt! Du är prestigelös, handfast och initiativtagande och bidrar med kvalitet och ett brinnande gästfokus.

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker frukostvärd / frukostvärdinna

Sigtunastiftelsen är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Här ryms hotell- och konferensverksamhet, kulturprogram och forskningsprojekt under ett och samma tak. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, en restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek […]

Läs mer

Vi söker ny medarbetare till reception & konferensservice

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Nu söker vi  ny medarbetare till reception & konferensservice. I vår reception jobbar du med att ta hand om våra privata, affärs- och konferensgäster; in och utcheckning, information och service. Du deltar aktivt i planering, konferensvärdskap och kommunicerar gästernas behov internt till dina kollegor så att alla olika verksamheter kan bidra till en bra vistelse hos oss.

Läs mer