Lediga jobb

Sigtunastiftelsen söker restaurangchef

Vi söker nu dig som vill leda och vidareutveckla vår restaurang-, och eventverksamhet på Sigtunastiftelsen. Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår restaurangverksamhet i nära samarbete med vår kökschef. Du ansvarar för den dagliga verksamheten vilket innebär schemaläggning, inköp, arbetsledning, kommunikation med våra gäster. Du arbetar även operativt tillsammans med dina medarbetare.

En del av din tjänst innefattar planering av bröllop, fester och större evenemang. Du kommer ha ett nära samarbete med hotellets sälj-, och bokningsavdelning.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av ledning inom restaurang eller hotell. Du är intresserad och påläst kring mat och dryck samt har vana att leda personal. Är du sommelier är det meriterande men inte nödvändigt då du har två erfarna sommelierer som del av ditt team. Vi arbetar i bokningssystemet HotSoft / HotSoft POS samt i Noresportalen för beställningar och inventering.

Du ingår i hotellets ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med lön enligt avtal och erfarenhet.
Friskvårdsbidrag samt förmånliga personalpriser ingår i tjänsten.
Hotellet och restaurangen har öppet de flesta vardagar samt ca 2 av 3 helger. Vi stänger hela verksamheten de flesta skollov.

För mer information kring tjänsten kan du maila hotellchef Agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se. Din ansökan mailar du till ansokan@sigtunastiftelsen.se senast den 19 augusti. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker ny direktor

Sigtunastiftelsen är en hundraårig privat stiftelse med kristen humanistisk värdegrund. Stiftelsen har idag en omfattande kultur, bildnings- och forskningsverksamhet med fokus på reflektion kring samtidens utmaningar. Sigtunastiftelsen driver också en framstående hotell- och konferensanläggning. Då nuvarande direktor går i pension vid årsskiftet söker vi hans efterträdare. Tjänsten omfattar heltid med tillträde 1 januari 2023.

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker medarbetare till Reception & konferensservice

Vill du jobba i en unik arbetsmiljö med en mångfacetterad verksamhet? Gillar du att arbeta med service, försäljning och gott värdskap? Just nu söker vi förstärkning till vår reception och konferensservice. Varmt välkommen med din ansökan.

Läs mer