Lediga jobb

Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens söker kock

Nu söker vi en kock till vårt härliga kök!
På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Vi söker dig som brinner för matlagning och har både kvalitet och gästperspektiv i fokus.

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker servispersonal

Nu behöver vi bli fler i vår servispersonal! Vi söker dig, äldre som yngre, med stort driv och vilja att servera våra gäster på allra bästa sätt! Du är prestigelös, handfast och initiativtagande och bidrar med kvalitet och ett brinnande gästfokus.

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker serveringspersonal

På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kultur och forskning under ett och samma tak. Det är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917 och som välkomnar konferensgäster, hotellgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare året om.

Vi söker dig som…
har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete, både a la carte, konferens och festvåningsverksamhet. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

Läs mer