Agnes Arnborg ny chef för Sigtunastiftelsen hotell & konferens

15 augusti, 2019

Sigtunastiftelsen har glädjen att välkomna Agnes Arnborg som ny hotell- och konferenschef. Agnes har en lång och gedigen erfarenhet från hotellbranschen, både i Sverige och utomlands.

– Det är med stolthet och förväntan som jag tar mig an uppgiften att leda Sigtunastiftelsens hotell- och konferensverksamhet. Tillsammans med mina kollegor vill jag arbeta för att vi ska erbjuda våra gäster en service över förväntan, säger Agnes Arnborg.

Sigtunastiftelsens nya hotell- och konferenchef Agnes Arnborg är uppvuxen i Sigtuna. Hon har en Bachelor of Arts in Hospitality and Tourism Management från Bournemouth Unversity, England / IHTTI Neuchâtel, Schweiz och redan tidigt i karriären valde hon att skaffa sig branscherfarenhet utomlands. Hon arbetade bland annat i Panama City, New York och Paris i olika roller inom hotell, restaurang, event och konferens.
Här i Sverige har Agnes arbetat som både restaurangchef och konferenschef inom både Hilton och Scandic. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare i Sigtuna kommun där hon arbetat med att få unga arbetssökande ut i arbetslivet. Dessförinnan var hon konferenschef på Stora Brännbo Konferens och Hotell i Sigtuna.
Agnes Arnborg tillträdde tjänsten som hotell-och konferenschef för Sigtunastiftelsen den 12 augusti.

Mer om Sigtunastiftelsen hotell och konferens
Sigtunastiftelsen är en privat stiftelse grundad 1917. Stiftelsen bedriver kultur, utbildning och forskning och inom ramen för verksamheten även en välrenommerad hotell- och konferensanläggning. Sigtunastiftelsen erbjuder konferenser året om och välkomnar även privatgäster. Med det strategiska läget i centrala Sigtuna och närheten till Arlanda flygplats välkomnar Sigtunastiftelsen gäster från hela världen.