Nytt samarbete mellan Sigtunastiftelsen och Båthuset Krog & Bar
Sigtunastiftelsen och Båthuset Krog & Bar har inlett ett nytt samarbete kring Sigtunastiftelsens restaurangverksamhet. Under våren kommer Båthuset Krog & Bar i Sigtuna att driva köket på Sigtunastiftelsen under kvällstid. Sigtunastiftelsens kökschef Pelle Heringhaus kommer fortsatt ansvara för all övrig restaurangverksamhet tillsammans med restaurangchef Åsa Fredriksson. Båthuset Krog & Bar är sedan lång tid tillbaka en välrenommerad krog i Sigtuna som ägs av krögarna Emil Bäcklin, Kalle Eriksson och Karl Högstedt.
– Vi är otroligt glada över detta samarbete! Sigtunas hotell och restauranger har en lång tradition av att samarbeta, men just detta känns lite extra spännande då det skapar möjligheter för oss alla att utvecklas med nya tankar och kreativa lösningar, säger Agnes Arnborg, Hotell- och konferenschef för Sigtunastiftelsen.