Om ni bara vill säga Ja!

22 april, 2021

Lördag den 15 maj arrangerar Sigtunastiftelsen för första gången i sin hundraåriga historia drop-in vigsel. Och har ni tidigare tänkt på drop-vigsel som ett “jippo” där vigselparen köar på löpande band får ni tänka om. Det här är något helt annat.

– Efter ett annorlunda år med alltför många inställda bröllop känns det underbart att erbjuda ett för oss helt nytt koncept. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med bröllopsbranschens proffs skapa små, men magiska bröllop på vårt vackra Sigtunastiftelsen, säger Sigtunastiftelsens hotell- och konferenschef Agnes Arnborg.

Sigtunastiftelsens vackra miljö ger flera möjligheter att hitta plats en som förhöjer känslan av romantik, allt från det vackra Olaus Petri-kapellet till Friluftskyrkan eller Rosengården och under denna dag samarbetar några av de främsta inom bröllopsbranschen för att dagen ska bli precis så stämningsfull och vacker som vigselparen förväntar sig. Tre professionella bröllopsfotografer, Maria Wideman, Birgit Walsh och Emma Eriksson finns på plats för att fånga de ögonblick som man vill få förevigade för framtiden och floristen Madeleine från BloomspourMoi har skapat en personlig bukett och corsage till varje vigselpar. Efter vigseln, som kan vara kyrklig eller borgerlig, får paret fira sitt giftermål med ett glas bubbel på tu man hand. Självklart finns även möjligheten att fira sin första dag som nygifta med bröllopsmiddag och övernattning. Varmt välkomna till en dag i kärlekens tecken här på Sigtunastiftelsen!

Vill ni få mer detaljerad information om pop-up vigslarna som är planerade hos oss på Sigtunastiftelsen mejla info@byateliermk.com

 

Foto: Maria Wideman