Vi söker ny medarbetare till vår reception

2 juni, 2021

Vill du jobba i en unik miljö? Nu söker vi  ny medarbetare till reception & konferensservice. På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, vår restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster är inte en dag lik en annan. Hit kommer konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

Vi söker dig som…

Självklart sätter gästen i fokus. Du är van att ta egna initiativ och är lösningsfokuserad. Du är social, flexibel, gillar försäljning och är bra på att hantera omväxlande tempo. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du jobbar i vår reception med att ta hand om våra privata, affärs- och konferensgäster; in och utcheckning, information och service. Du deltar aktivt i planering, konferensvärdskap och kommunicerar gästernas behov internt till dina kollegor så att alla olika verksamheter kan bidra till en bra vistelse hos oss.

Du har…

Tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete eller relevant utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har vana av olika IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av HotSoft eller likvärdigt hotellbokningssystem är meriterande. Du är van att hantera olika typer av konferensteknik och känner dig bekväm med att presentera information inför en grupp.

Vi erbjuder…

Ett omväxlande jobb med en intressant mix av gäster. En spännande arbetsplats med unika lokaler och många olika pågående aktiviteter. Trevliga kollegor som har kul ihop. Vi erbjuder även relevanta internutbildningar samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger, lön enligt HRFs kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information kontakta Agnes Arnborg, Hotell- och konferenschef via mejl agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se.

Märk din ansökan med Reception & konferens och skicka till ansokan@sigtunastiftelsen.se
senast 15 juli.