Sommarhotell

Många har liknat Sigtunastiftelsen vid lilla Italien. Och visst ligger det något i det! En vacker sommardag i Rosengården kan du åtminstone för en stund känna dig förflyttad till en trädgård i Toscana…Hotellet håller öppet hela sommaren och är med sin spännande arkitektur och labyrintiska byggnad en sevärdhet i sig.

Sigtunas butiker, sevärdheter, kaféer och restauranger ligger på bekvämt promenadavstånd och vi lånar gärna ut en cykel till den som vill upptäcka omgivningarna. Stor hotellfrukost, gratis parkering och Wi-Fi ingår alltid i rumspriset.

Dubbelrum: 990 kr
Enkelrum: 690 kr

Mat & dryck
Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen på Sigtunastiftelsen. Vår restaurang är KRAV-märkt och vi serverar en generös hotellfrukost med nybakat bröd från vårt eget bageri under veckans alla dagar.

Sigtunastiftelsens restaurang erbjuder en härlig sommarmeny med allt från en trerätters middag till lättare sallader. Självklart har vi en barnmeny för de yngsta gästerna.
Öppet onsdag – lördag 17.00 – 21.00
Vänligen förboka bord. [email protected] / 08-59258900

Varje dag erbjuder vi kaffe och kaka i anslutning till Rosengården.

Att göra
Sigtunastiftelsens rofyllda atmosfär har lockat konstnärer och författare i över hundra år. Många av dagens besökare väljer att njuta av platsen på precis samma sätt; man lånar en bok i biblioteket, hittar en egen plats i trädgården och njuter av stillheten. För den som vill finns dock fler aktiviteter att välja på.

Gratis visning av Sigtunastiftelsen 22 juni – 14 augusti
Alla vardagar 11.00 erbjuder vi en gratis visning där vi berättar om Sigtunastiftelsens spännande historia.

Ridturer på Islandshäst
I samarbete med Sigtuna Islandshästar erbjuder vi färdiga paket med ridtur i omgivningarna kring Wenngarns slott, middag och övernattning.
Från 1750 kr/person

Vandra mellan Rosersberg och Sigtuna
Ingegerdsleden etapp 4 är en lagom dagsetapp på 22 kilometer. Börja vid vackra Rosersbergs slott och avsluta i Sigtuna stad. (SL tar dig till både Rosersberg och Sigtuna.) Vi erbjuder pilgrimspaket med boende i enkelrum, stor hotellfrukost och tillgång till meditationsrummet Kryptan för dig som väljer att Pilgrimsvandra.
Pris: 690 kr/ person

Golf
I Sigtuna har du inte mindre än sju banor att välja mellan i närområdet. Den som ligger närmast är Sigtuna Golfklubb cirka 10 minuter med bil från hotellet.

Varmt välkommen till oss i sommar!

 

Bokningen

 08 592 589 00
 [email protected]