Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens söker kockar

Nu söker vi kockar till vårt härliga köksteam!

Vi erbjuder en unik arbetsplats där du får utrymme att påverka och utvecklas. Vi erbjuder även relevanta internutbildningar samt friskvårdsbidrag.

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917.
Vi söker dig som brinner för matlagning och har både kvalitet och gästperspektiv i fokus. Du är en positiv person som gillar lagarbete.
Sigtunastiftelsen arbetar miljömedvetet och har en KRAV-märkt restaurang. Vi köper gärna lokala produkter och arbetar efter säsong. Vi lagar all mat från grunden och serverar allt från konferensluncher till bröllopsmiddagar.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning.Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger.  Tillträde enligt överenskommelse

Varm välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Kock och skicka till ansokan@sigtunastiftelsen.se

För mer information ber vi dig kontakta vår kökschef Reidar Ward via mejl reidar.ward@sigtunastiftelsen.se eller vår hotellchef Agnes Arnborg agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se