Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens söker kock

Nu söker vi en kock till vårt härliga köksteam!

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917.
Vi söker dig som brinner för matlagning och har både kvalitet och gästperspektiv i fokus. Du är en positiv person som gillar lagarbete.
Sigtunastiftelsen arbetar miljömedvetet och har en KRAV-märkt restaurang. Vi köper gärna lokala produkter och arbetar efter säsong. Vi lagar all mat från grunden och serverar allt från konferensluncher till bröllopsmiddagar.

Vi erbjuder en varm och intressant arbetsplats där du får utrymme att påverka och utvecklas.Trevliga kollegor som har kul ihop. Vi erbjuder även relevanta internutbildningar samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger, lön enligt HRFs kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 5 september 2021
Varm välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Kock och skicka till ansokan@sigtunastiftelsen.se senast 5 september.

För mer information ber vi dig kontakta vår hotell- och konferenschef Agnes Arnborg via mejl agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se