Sigtunastiftelsen söker serveringspersonal

På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kultur och forskning under ett och samma tak. Det är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917 och som välkomnar konferensgäster, hotellgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare året om.

Vi söker dig som…
har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete, både à la carte, konferens- och festvåningsverksamhet. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

Vi erbjuder…
en unik arbetsplats i en spännande miljö som är under ständig utveckling. I vår restaurang som rymmer 140 sittplatser och i vår festvåning som kan ta emot upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med möjlighet till relevant utbildning samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 75%. Arbetstiden varierar mellan tidiga morgnar med frukost och lite senare kvällar och helger.Vi tillämpar HRF-avtalet.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar emot ansökningar löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Maila dina ansökan och CV till ansokan@sigtunastiftelsen.se märk ansökan med servis.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, var vänlig kontakta Åsa Fredriksson asa.fredriksson@sigtunastiftelsen.se