Hotell

Sigtunastiftelsen ligger i centrala Sigtuna stad med promenadavstånd till Mälaren och Stora gatans små caféer och butiker. Den unika miljön för tankarna till Italiens kloster. Här finns ett lugn som sitter i väggarna! Hotellet erbjuder 62 rum med 94 bäddar, var och ett inrett med personlig prägel. Stor frukostbuffé serveras varje morgon och restaurangen erbjuder även lunch och middag under vardagar samt utvalda helger.

Rummen har trådlös uppkoppling. Utöver de självklara bekvämligheterna finner du även något läsvärt på rummet. Bor du här flera dagar passa då på att också besöka vårt anrika bibliotek. Där finns ca 130 000 böcker. Flera av dem har skrivits här på Sigtunastiftelsen.

Ring för direktbokning  +46 8 592 589 00 

 

Gör en bokningsförfrågan


  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Weekendpaket med helpension, helger med författarmöten och konserter eller högtidsfiranden av olika slag. Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

hotellrum på Sigtunastiftelsen

Promenadavstånd till stora gatan i Sigtuna, 15 minuter med taxi till flygplatsen. Sigtunastiftelsen är perfekt för dig som vill smita iväg en helg eller söker boende nära Arlanda.

Sigtunastiftelsen är en perfekt plats för högtider av alla de slag. Här finns allt samlat på ett och samma ställe. Vacker matsal, romantisk Rosengård och ett stämningsfullt kapell. Dessutom möjlighet till övernattning för alla gäster.

Sigtunastiftelsens restaurang är erbjuder både lunch och middag. Från klockan 15.00 måndag – lördag serverar vi dessutom menyn ”Alltid på Sigtunastiftelsen” i Rosengårdens vackra pelargångar. Allt från lättare sallader och smörgåsar till vår populära Biff Rydberg.