Konferens

Sigtunastiftelsen har mer än hundra års erfarenhet av att arrangera möten. Här finns alla de moderna faciliteter som krävs för en lyckad konferens kombinerat med en atmosfär som stimulerar till både kreativitet och eftertanke. Läget, 15 minuter från Stockholm Arlanda flygplats, gör Sigtunastiftelsen till en idealisk mötesplats även för långväga gäster.

Sigtunastiftelsen är medlem i Svenska Möten

Svenska möten

 

 

 

 

 

 

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Sigtunastiftelsen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Sigtunastiftelsen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på svenskamoten.se

 

På Sigtunastiftelsen hotell och konferens är vi även utbildade i mötesrådgivning. För dig som kund innebär det att vi kan ge dig förutsättning för att få det bästa möjliga mötet här hos oss, helt enkelt en kvalitetssäkring för ditt nästa möte.

Sigtunastiftelsen är en stor och spännande byggnad med många rum att upptäcka. Klicka dig runt på kartan och utforska våra konferenslokaler och mötesrum.

Rummet och dess möblering har en stor betydelse för hur ett möte blir. Hos oss finns ett tjugotal konferenslokaler i skilda storlekar och med olika karaktär och planlösning.  Samtliga är utrustade med trådlös uppkoppling, och takmonterade dataprojektorer, whiteboard, frukt och vatten och annat material som du och din grupp kan behöva.

Sigtunastiftelsen är en plats för öppenhet, kreativitet och eftertanke. Vi hjälper dig gärna att hitta den mötesmodell som skapar rätt förutsättningar för ditt möte.

En arbetsintensiv konferens kombinerad med inslag av lekfullhet och avkoppling kan ofta vara den mest effektiva konferensen. Prata med oss så hjälper vi till att ordna en aktivitet efter era önskemål.

Bokningsförfrågan


  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.