Konferens

Sigtunastiftelsen har närmare hundra års erfarenhet av att arrangera möten. Här finns alla de moderna faciliteter som krävs för en lyckad konferens kombinerat med en atmosfär som stimulerar till både kreativitet och eftertanke. Läget, 15 minuter från Stockholm Arlanda flygplats, gör Sigtunastiftelsen till en idealisk mötesplats även för långväga gäster. Sigtunastiftelsen är Svanenmärkt och tillhör branschorganisationen Svenska möten.

 

 

Sigtunastiftelsen är medlemmar i Svenska Möten

Svenska mötenDet betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av konferensanläggningar runt om i Sverige. www.svenskamoten.se

 

Sigtunastiftelsen är en stor och spännande byggnad med många rum att upptäcka. Klicka dig runt på kartan och utforska våra konferenslokaler och mötesrum.

Rummet och dess möblering har en stor betydelse för hur ett möte blir. Hos oss finns ett tjugotal konferenslokaler i skilda storlekar och med olika karaktär och planlösning.  Samtliga är utrustade med trådlös uppkoppling, och takmonterade dataprojektorer, whiteboard, frukt och vatten och annat material som du och din grupp kan behöva.

Sigtunastiftelsen är en plats för öppenhet, kreativitet och eftertanke. Vi hjälper dig gärna att hitta den mötesmodell som skapar rätt förutsättningar för ditt möte.

En arbetsintensiv konferens kombinerad med inslag av lekfullhet och avkoppling kan ofta vara den mest effektiva konferensen. Prata med oss så hjälper vi till att ordna en aktivitet efter era önskemål.

Bokningsförfrågan


  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Vänligen ange ett värde större än eller lika med 1.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.