Måndag

Skaldjurssoppa med räkkaka

Röding från Wilhelmina med gratinerad potatis och löjromssmörsås

Chokladpannacotta med gräddfilscurd och bärkompott

 

Tisdag

Krav kycklingbröst och färserat lår med potatisfondant, sidfläsk och bräserad lök

Hjortronparfait med mandeltarte och blåbärskompott

 

Onsdag

Confiterad lammnacke med palsternackspuré och picklad kålrabbi

Stor torskrygg med pommes anna, gröna strimlade grönsaker och sjögrässallad

Nougatmousse med mandelbakat äpple, maräng och äppelsorbet

 

Torsdag

Hasselbackspotatis med forellrom, hängd gräddfil och krasse

Kryddrullad Krav nötryggbiff med rotgrönsakskaka, betor och rödvinssås

Snöägg med mangosorbet, hallonmousse och rostad mandel

 

Fredag

Svamp och tryffeldumpling i buljong med nashipäron

Regnbåge från Åland med grön potatispuré, pressad kål samt reduktion på vitvin, tomat och dill

Nyponsoppa med vaniljglass och biskvier

 

Lördag

Varmrökt lax med pocherat ägg, dillsmörcrème och friterad potatis

Bräserad rapsgriscarré med stompade rotgrönsaker, stekt blandsvamp och reducerad rödvinssky

Glass på aroniabär med mandeltarte och vit chokladsås