Veckomeny 5 – 10 februari

 

Måndag

Gubbröra med potatiskrutong, dillsmörsås och kålrabbisallad

Hjortytterfilé med potatis i smördeg, bakad champinjon, tomatterinne och rödvinssås

 

Tisdag

Rimmad torskrygg med picklade primörer, potatispuré och hummersås

Sigtunastiftelsens fattiga riddare

 

Onsdag

Sotad lax med sjögrässallad, citrontapioka och brynt sojasmör

Flankstek med potatisgratäng, sidfläsk, bakad lök och ekskivling med kalvsky

Liten desserttallrik

 

Torsdag

Gröna finstrimlade grönsaker med blomkålspuré och chips på betor

Rökt multe med ärtgremolata, confiterad tomat, potatispuré och smörsås

Ananassorbet med bittermandelkaka och pepparflarn

 

Fredag

A la carte

 

Lördag

Valentinemeny

Friterat ostron med grillad pilgrimsmussla, gröna finstrimlade grönsaker och skaldjursskum

Gåsleverspäckad oxfilé med tryffelsås, pommes sufflé och gröna bönor

Chokladfondant med passionfruktscurd, litchisorbet och limetapioka

 

Söndag