Vecka 25

Måndag

Varmrökt lax med färskostterinne samt mango och avocadosalsa

Lammentrecote med bacon och crème fraichefylld potatiskaka, getostterinne och lammsky

Karamellcheesecake med citrussallad samt kompott på hallon och björnbär

 

Tisdag

Sigtunastiftelsens skaldjurscocktail med krabbkaka och räktartar, grönärtspuré, rökt kronärtskocka och vattenkrasse

Hjortytterfilé med Karl johansvampssås, stekt blandsvamp, potatis och prästostkaka och rostade små tomater

Tartar på jordgubbar och hallon på mandelbotten med violbavaroise och liten brownie

 

Onsdag

Charkuterier med plommontomatbruscetta, rucolasallad och olivolja

Halstrad multe med färskpotatis och grönsaker i crème fraiche samt rostad röd paprikasås

Vit chokladmousse i burk med färska jordgubbar, lemoncurd och lavendelmaräng

 

Torsdag

À la carte

 

Fredag – Midsommarafton

Matjesill från Klädesholmen med hackat ägg, gräslök och smörcrème samt mandelpotatischips och krasse

Helstekt svensk kalvrygg med potatiskaka, rostad majscrème och picklad rättikaSvenska jordgubbar med egen vaniljglass, maränger och browniefudge

 

Lördag

Sommarmeny

 

Söndag