Lediga jobb

Sigtunastiftelsen söker restaurangchef

Sigtunastiftelsen har bedrivit hotell- och konferensverksamhet, kulturverksamhet och utbildning sedan 1917. Vi söker nu dig som vill leda och vidareutveckla vår restaurang. Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår restaurangverksamhet i nära samarbete med vår kökschef. Du ansvarar för den dagliga verksamheten vilket innebär schemaläggning, inköp, arbetsledning, kommunikation med våra gäster och samverkan mellan Sigtunastiftelsens olika verksamhetsavdelningar.

Läs mer

Sigtunastiftelsen söker serveringspersonal

På Sigtunastiftelsen ryms hotell, restaurang, konferens, kultur och forskning under ett och samma tak. Det är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917 och som välkomnar konferensgäster, hotellgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare året om.

Vi söker dig som…
har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete, både a la carte, konferens och festvåningsverksamhet. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

Läs mer