Minnesstund

Dop

Fest

Bröllop

Om ni bara vill säga Ja!

Lördag den 15 maj arrangerar Sigtunastiftelsen för första gången i sin hundraåriga historia drop-in vigsel. Och har ni tidigare tänkt på drop-vigsel som ett “jippo” där vigselparen köar på löpande band får ni tänka om. Det här är något helt annat.

– Efter ett annorlunda år med alltför många inställda bröllop känns det underbart att erbjuda ett för oss helt nytt koncept. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med bröllopsbranschens proffs skapa små, men magiska bröllop på vårt vackra Sigtunastiftelsen, säger Sigtunastiftelsens hotell- och konferenschef Agnes Arnborg.

Sigtunastiftelsens vackra miljö ger flera möjligheter att hitta plats en som förhöjer känslan av romantik, allt från det vackra Olaus Petri-kapellet till Friluftskyrkan eller Rosengården och under denna dag samarbetar några av de främsta inom bröllopsbranschen för att dagen ska bli precis så stämningsfull och vacker som vigselparen förväntar sig. Tre professionella bröllopsfotografer, Maria Wideman, Birgit Walsh och Emma Eriksson finns på plats för att fånga de ögonblick som man vill få förevigade för framtiden och floristen Madeleine från BloomspourMoi har skapat en personlig bukett och corsage till varje vigselpar. Efter vigseln, som kan vara kyrklig eller borgerlig, får paret fira sitt giftermål med ett glas bubbel på tu man hand. Självklart finns även möjligheten att fira sin första dag som nygifta med bröllopsmiddag och övernattning. Det finns det fortfarande några platser kvar den 15 maj. Så om ni bara vill säga Ja så är det hög tid att kontakta bröllopskoordinator Karolina Wahlman på contact@wahlmanweddins.com

Varmt välkomna till en dag i kärlekens tecken här på Sigtunastiftelsen!

 

Foto: Maria Wideman

Meny 1

Bröllopspaket 3

Bröllopspaket 2

Bröllopspaket 1

Fest, högtid & bröllop

Sigtunastiftelsen är en underbar plats för livets alla högtider. Här finns allt samlat på ett och samma ställe och ni har alla möjligheter att sätta er egen prägel på dagen. Här finns både ett stämningsfullt kapell, en magnifik friluftskyrka och en vacker Rosengård som skapar en oförglömlig atmosfär. I den Italieninspirerade byggnaden ryms både en vacker matsal, en festvåning för bankettmiddagar och ett hotell som gör det möjligt för långväga att gäster att stanna kvar över natten. Vi har inte mindre än 62 gästrum att välja mellan där alla är individuellt inredda med en egen karaktär.

Kontakta oss gärna för att boka visning. 08 592 589 00 eller bokningen@sigtunastiftelsen.se