Fest & Bröllop

Sigtunastiftelsen är en underbar plats för ett bröllop. Här finns allt samlat på ett och samma ställe: kapell inomhus och friluftskyrka utomhus eller Rosengården att vigas i. Matsalarna för bröllopsmiddagen, med rosorna och springbrunnen alldeles bredvid. I den Italieninspirerade byggnaden med vackra valv sover också brudpar och gäster gott – gästrummen är individuellt inredda och har alla sin egen karaktär.

Här finns den atmosfär som bidrar till att göra dagen till det oförglömliga minne ni vill att den ska vara. Vi hjälper er att planera och genomföra den stora dagen. Kontakta oss gärna för en personlig visning. 08 592 589 21 eller bokningen@sigtunastiftelsen.se 

Vi skräddarsyr självklart bröllopet efter era önskemål men erbjuder även färdiga paket. Från den lite enklare middagen till festen med extra allt och övernattning för alla gäster.

Ett bröllop kräver noggrann planering och vi vill göra vårt yttersta för att er stora dag blir som förväntat. I samband med er bokning sitter vi ner tillsammans i lugn och ro. Ni berättar hur ni vill ha det och vi bidrar med förslag och synpunkter.

Vi hjälper er gärna att sätta ihop en passande meny som ni självklart har möjlighet att provsmaka före bröllopet. Låt dig gärna inspireras av våra menyförslag.

Bra att veta när du gör en förfrågan
Matsal 140 personer
Antal bäddar 92
Olaus Petris kapell 120 personer
Arlanda 16 km
Stockholm 48 km