Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kulturhelg Agnas Bros och Alex Schulman

Weekendpaket med helpension 9 - 10 mars

Författarmötet med Alex Schulman fullbokat!

Välkommen till vårens första kulturhelg på Sigtunastiftelsen, en helg där du verkligen kan koppla av och uppleva musik, författarsamtal och härliga måltider i en varm och rofylld atmosfär. Denna helg gästas vi av kvartetten Agnas Bros och författaren Alex Schulman, aktuell med romanen Bränn alla mina brev.

I kulturhelgspaketet ingår entré till konsert och författarmöte, ankomstkaffe, fyrarätters middag, övernattning, frukostbuffé, förmiddagskaffe och lunch.

Priser: Enkelrum 1800, del i dubbelrum 1650 kr / person

Mer om Agnas Bros

Agnas Bros. är en kritikerrosad och prisbelönad kvartett från Stockholm bestående av de fyra bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas. Gruppen tillhör den nya unga svenska jazzgenerationen men har som kvartett redan spelat tillsammans i 15 år! Under de senaste åren har bröderna Agnas hunnit turnera i Tyskland och runt om i Sverige och har som kvartett samarbetat med bland andra Nils Landgren och Fredrik Ljungkvist. Agnas Bros. Består av: Max Agnas – piano, Kasper Agnas – gitarr, Mauritz Agnas – kontrabas och Konrad Agnas – trummor.

 

Mer om Alex Schulman

Alex Schulman (f 1976) debuterade 2009 med romanen Skynda att älska, tillägnad sin bortgångne pappa Allan Schulman. Den populärfilosofiska boken TID – Livet är inte kronologiskt, skriven tillsammans med podcastkollegan Sigge Eklund, blev en bestseller och romanen Glöm mig från 2017, som handlar om sökandet efter försoning med en alkoholiserad mamma, hyllades av både läsare och kritiker. I den senaste romanen Bränn alla mina brev väver Alex Schulman samman tre perspektiv till en berättelse som överskrider både tid och rum. Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker han inte bara århundradets kärlekshistoria, utan även dess tragiska konsekvenser. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor över årtionden. Möt Alex Schulman i ett samtal med Sigtunastiftelsens programchef Dan-Erik Sahlberg.

Information

Börjar:
9 mars 15:00
Slutar:
10 mars 14:00
Pris:
SEK1650
Adress:
Sigtunastiftelsen
Sigtunastiftelsen Manfred Björkquists allé 4
Sigtuna, 193 31 Sverige
Telefon:
08 592 589 85
Webbplats:
http://sigtunastiftelsen.se/

Arrangör

Sigtunastiftelsen
Telefon:
08 592 589 00
E-post:
info@sigtunastiftelsen.se
Webbplats:
http://sigtunastiftelsen.se/