Laddar Evenemang

Mystik Salong – Sara Parkman och Hampus Norén

I den mystika salongen möts vi, lyssnar på föredrag och uppläsningar, samtalar, reflekterar och kontemplerar tillsammans i en vacker och lugn litterär miljö. I en tid av kriser, polarisering och accelererade hastigheter, behövs offentliga rum för dialog, långsam reflektion och inre lyssnande. Mystik salong anordnas i samverkan med Mäster Eckhartsällskapet och föredragen hålls av sällskapets vistelsestipendiater. Stipendiet är knutet till några av Sveriges mest intressanta bibliotek och arkiv för andlig och mystik litteratur på Sigtunastiftelsen.

Vi möts klockan 18.00 i meditativ stillhet, recitation av texter och ett fördjupande föredrag. Omkring kl 19.00 blir det paus med bar – drycker och smörgås till självkostnadspris. Efter paus följer ett öppet samtal under ledning av Lisbeth Gustafssonjournalist, författare och ordförande i Mäster Eckhartsällskapet.

Kvällens föredrag: Sara Parkman och Hampus Norén ger ett föredrag med rubriken Till det som alltid funnits, ett samtal om mystik i ord och ton.

Information

Datum:
17 april
Tid:
18:00 - 20:00
Adress:
Sigtunastiftelsen
Manfred Björkquists allé 4
Sigtuna, Sigtuna 193 22 Sverige
Telefon:
08 592 589 85

Arrangör

Sigtunastiftelsen hotell
Telefon:
08 592 589 00
E-post:
info@sigtunastiftelsen.se
Webbplats:
https://sigtunastiftelsen.se/

Relaterade Evenemang