Sigtunastiftelsens avsmakningsmeny lördag 16 november
En kulinarisk upplevelse med 6 rätter och utvalda drycker
Avsmakningsmeny 695 kr /pp
Amuse bouche – Jordärtskocka med chorizokrisp
Förrätt – Sotad tonfisk med confiterad tomat och sjögrässallad
Mellanrätt – Bakad torsk med oxsvanssås, syrad silverlök samt spenat och smålökar
Varmrätt – Oxfilé med Sigtunastiftelsens porchetta serveras med tryffelsmör,
confiterad potatis, endive och kungsmusseron
Pre dessert – Granny Smithsorbet med äppelkompott och äppelsmulor
Dessert – Chokladganache med brownie, karamellmousse samt
mörkchokladmousse och bärkompott
Kaffe och Tryffel
Dryckespaket B 450:-
1 glas vin till amuse boucce och förrätt
1 glas vin till mellanrätt och varmrätt
1 glas vin till pre-dessert och dessert
Dryckespaket A 575:-
1 glas mousserande till amuse bouche
½ glas vin till förrätten
½glas vin till mellanrätten
1 glas vin till varmrätten
3 cl dessertvin till pre dessert
4 cl dessertvin till dessert
Alkoholfritt dryckespaket 250:-
1 glas alkoholfritt mousserande till amuse bouche
1 glas alkoholfri dryck till förrätt och mellanrätt
1 glas alkoholfri dryck till varmrätt
5 cl alkoholfritt dessertvin till pre dessert och dessert