Filmer från Sigtuna Litteraturfestival 2016

Under Sigtuna Litteraturfestival 26 – 28 augusti fick lyssna till många intressanta författarsamtal. Vi har samlat de inspelningar som gjordes här på Sigtunastiftelsen. Fler samtal under litteraturfestivalen kan du se på www.sigtunalitteraturfestival.se Jag är en väldigt lycklig människa – John Ajvide och Dan-Erik Sahlbergh https://www.youtube.com/watch?v=JSD8_OF7Ie8&feature=youtu.be Gränser och gränslöshet i skuggan av ett krig – Samar Yazbek, […]

28 augusti, 2016
Möt Samar Yazbeck och Emanuel Sidea i ett samtal om nationella gränser och mänsklig gränslöshet, kalla fakta och värmande fiktion i ljuset av vad som just nu händer i Europa och Mellanöstern. Samtalet är en av Sigtuna Litteraturfestival och leds av Sigtunastiftelsens direktor Alf Linderman
27 augusti, 2016
Möt Tomas Bannerhed under Sigtuna Litteraturfestival. Biljetter kan köpas på nätet redan nu.
27 augusti, 2016
Möt Carola Hansson och Caroline Krook i ett av många spännande samtal under Sigtuna Litteraturfestival. Biljetter till festivalen kan köpas redan nu.
27 augusti, 2016
Välkommen till ett av många spännande samtal under Sigtuna Litteraturfestival. Irlands litterära stjärna Anne Enright samtalar med sin svenska förläggare Dorotea Bromberg.
27 augusti, 2016
Möt Lars Björklund och Hans Hartman i ett samtal om relationen mellan dikt och bild. Samtalet är ett bland många under Sigtuna Litteraturfestival, biljetter finns att tillgå redan nu.
27 augusti, 2016
Välkommen till ett samtal med Henrik Berggren, Lars Trädgårdh och Alf Linderman under Sigtuna Litteraturfestival. Biljetter finns att köpa redan nu.
27 augusti, 2016
Välkommen till ett författarsamtal med Cynthia Haven, Igor Pomerantsev och Malte Persson under Sigtuna Litteraturfestival. Biljetter finns att köpa redan nu.
27 augusti, 2016
Möt Maria Küchen under Sigtuna Litteraturfestival i ett samtal om att flyga. Biljetter till festivalen kan köpas redan nu..
26 augusti, 2016
I samband med Sigtuna Litteraturfestival bjuder Sigtunastiftelsen på en musikalisk ”Förfest” i form av en helkvällskonsert med två av våra finaste artister i genren akustisk pop/visa; Tomas Andersson Wij och Sofia Karlsson. Inleder kvällen gör Dan-Erik Sahlberg med band.